Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Υπ αριθμ 54/2015 πρακτικο συνεδριασης ΔΣ ΟΣΠΑ
Στο πορτο ραφτη σημερα 6/12/2015,ημερα Κυριακη και ωρα 10,30 στο πολυχωρο του Δημου Μαρκοπουλου συνηλθε το ΔΣ της ΟΣΠΑ σε τακτικη συνεδριαση στη οποια παρεστησαν οι παρακατω
1 Τεμπονερα Αγγελικη προεδρος
2 Στρατουδακης Γιαννης αντιπροεδρος
3 Γουμενος Παναγιωτης γραμματεας
4 Σκανδαλης Δημητριος ταμιας
5 Καλογερακη Αφροδιτη μελος
6 Μαρκου Νικολαος μελος
7 Ζαρμακουπης Γεωργιος εφορος
8Καραμανη Γεωργια μελος
9 Στρατιδακης Αντωνιος μελος
10. Ελευθεριου μελος
Αφου διεπιστωθη η απαρτια διαβασθησαν τα πρακτικη της προηγουμενης συνεδριασης και επικυρωθησαν, αρχισε η συνεδριαση.
Στη συναντηση περευρισκετο ο κ Αδαμος
Πηρε τον λογο ο κ Σκανδαλης ο οποιος  μας ανεκοινωσε ότι επιθυμει για προσωπικους λογους ασχετους με την λειτουργια της ΟΣΠΑ τα χρηματα της οσπα που εχει σε λογαριασμο του νε μεταβιβασθουν σε αλλον διαχειριστη των.
Ανεκοινωθη από την προεδρο ότι εσταλη επιστολη στην τραπεζα πειραιως για το γνωστο θεμα του υποκαταστηματος της στο πορτο ραφτι και ότι επικειται συναντηση με υψηλοβαθμο στελεχος της τραπεζης για το ζητημα και την λυση του.
Ανεκοινωθη παλι από τη κ Τεμπονερα ότι εκκρεμει συναντης με τον αρχηγο νοτιοανατολικης αττικης για το θεμα του αστυνομικου τμηματος στη περιοχη μας.
Ανεφερθη και στο θεμα της 4/5 συνοικιας ότι δεν θα επιστραφουν τα χρηματα που δωθησαν από τους οικιστες στο δημο μεν αλλα δε θα συνεχισει ο δημος λογω της κρισης να απαιτει από αυτους που δεν εχουν πληρωσει ακομη .
Η προεδρος                                                                                                               ο γραμματεας


Τεμπονερα Αγγελικη                                                                                      Γουμενος Παναγιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου