Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Πόρτο Ράφτη 3/3/2015
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Προς τον Δήμο Μαρκοπούλου
                                                          Υπόψη κ.Γ.Καβασακάλη
                                                 Αντδ/ρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Θέμα:Επισκευή δρόμων
Σχετ.:Το με αριθμό 508/14-1-2015 έγγραφό σας.
Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού έγγραφου σας και μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας μας, σας ενημερώνουμε ότι οι προτάσεις μας για ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση οδών ανά περιοχή είναι οι παρακάτω:
ΑΥΛΑΚΙ-ΠΡΑΣΙΑΙ:Οδοί Τουλίπας, Ρόδων, Αρτέμιδος, Ελβετίας, Λεμονιάς, Βιολέτας και Δωδεκανήσου.
ΜΠΑΘΙΣΤΑΣ:Αντικατάσταση οδοστρώματος της Ελ. Βενιζέλου στο σύνολο του. Η οδός Σωτήρας από το Γυμνάσιο μέχρι την διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου.Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της οδού Κορυφής (κάθετος της Ελ. Βενιζέλου).
Άλλες οδοί υψηλής προτεραιότητας :Θάλειας,Σερρών,Αρχαίας Ολυμπίας,Ικαρίας,Κυψέλης,Αγίας.Μαρκέλας,Μαργαρίτας,Γαρδένιας,Ανέμων,
Ιβίσκου,(κάθετοι στην Ελ. Βενιζέλου).
Ο σύλλογος Μπαθίστα έχει ήδη καταθέσει το αριθμ. 2671/21-2-2008 σχετικό έγγραφο στον Δήμο Μαρκοπούλου
Στην οδό Σωτήρος υπάρχουν υψηλά δέντρα, τα οποία είναι επικίνδυνα,κυρίως σε περιόδους κακοκαιρίας.

ΛΙΓΟΡΙ: Η οδόςΡέας(αριστερά της Χεροβουνίου).Επίσης εκκρεμεί η διάνοιξη του καταργηθέντος δρόμου μεταξύ Ρέας και Ικάρου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Η οδός Ξάνθου.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Η Οδός Ορτανσίας(μεταξύ Ηλιοτρόπιου και Αγίου Βλασίου)είναι κομμένη, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των κατοίκων.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ:Η οδός Αγίας Μαρίνας από την οδό Κυκλάδων έως την Αγίας Βαρβάρας, έχει μεγάλες λακκούβες με μεταλλικά πλέγματα να εξέχουν.

ΠΕΡΑΤΗ:Η οδός Άγιου Νικόλαου, και η οδός Ανθέων.Στην Παναγίτσα,πίσω από την εκκλησία υπάρχει ένας χωματόδρομος,το στρώσιμο του οποίου θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Επίσης η οδός Αρτέμιδος διπλά από τα GOODY’S και μέχρι την Αγίου Σπυρίδωνος.
Στα μισά της οδού Αρτέμιδος,στην οδό Κεφαλληνίας,κοντά στην οδό Πεταλιών, υπάρχουν λακκούβες. Στο τέλος της Αρτέμιδος, από την Αγ.Σπυρίδωνος εως την Αγ. Γεωργίου, υπάρχουν λακκούβες.
Ειδικότερα, η γωνία Άγιου Σπυρίδωνος και Αγίας Κυριακής έχει χαλάσει, μετά από βλάβη της ύδρευσης.
Λίγα μέτρα από την Λεωφ. Πόρτο Ράφτη προς την οδό Αρτέμιδος (δίπλα στα GOODY’S) έχει φουσκώσει ο δρόμος από ρίζες δένδρων.

Στο από 21-11-2014 έγγραφο μας είχαμε αναφερθεί στην ανάγκη διαμόρφωσης και κατασκευής πεζοδρομίου στην Λ. Πόρτο Ράφτη από το ζαχαροπλαστείο Πανταζίδης έως το κατάστημα του ΟΤΕ.

Επισημαίνουμε όμως την ανάγκη της σωστότερης αποκατάστασης των προβλημάτων, διότι συνήθως μετά την πρώτη βροχή εμφανίζονται ξανά οι λακκούβες.

Ευελπιστούντες ότι θα καταστεί εφικτή η κατά το δυνατόν ικανοποίηση των παραπάνω αιτημάτων , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας.


                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο


           Η Πρόεδρος                                                        Ο Γραμματέας
,

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ