Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

                                                                                   Πόρτο Ράφτη, 26.01.2015


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συνεδρίασης της ΟΣΠΑ.

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση της ΟΣΠΑ την Κυριακή 01.02.2015 και ώρα 1030 στον πολυχώρο του ΔΗΜΟΥ, δίπλα από το S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ .

                      ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.
1. Ενημέρωση σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Ιανουαρίου 2015.
2. Ενημέρωση σχετικά με την συνάντηση με τον Δήμαρχο στις 13.01.2015.
3. Έγγραφο Αντιδημάρχου κ. Γ. Καβασακάλη σχετικά με την βελτίωση οδών στο Πόρτο Ράφτη.
4. Εργοστάσια βιομάζας στο Μαρκόπουλο.
5. Όποιο άλλο θέμα τεθεί από τους παρευρισκόμενους.


                                                                                                     



Η Πρόεδρος                                                       ο Γραμματέας

Αγγελική Τεμπονέρα                                        Παναγιώτης Γούμενος 
                                                                                                           Πόρτο Ράφτη, 26.01.2015

ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Στις 13 Ιανουαρίου 2015 αντιπροσωπεία της ΟΣΠΑ αποτελούμενη από την πρόεδρο κα Αγγελική Τεμπονέρα, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Στρατουδάκη, τον γραμματέα κ. Παναγιώτη Γούμενο και το μέλος του ΔΣ κ. Γεώργιο Ζαρμακούπη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο στο δημαρχιακό μέγαρο, μετά από αίτημα της ΟΣΠΑ.
Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Δρίτσας και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Γεώργιος Καβασακάλης.
                       Τα θέματα που ετέθεσαν ήταν τα παρακάτω.
1. Το χρόνιο πρόβλημα της συγκοινωνίας στο Πόρτο Ράφτη. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας και η πύκνωση των υπαρχόντων δρομολογίων του ΚΤΕΛ.
2. Το πρόβλημα των σκουπιδιών και η ανάγκη τοποθέτησης νέων κάδων απορριμμάτων καθώς και κάδων ανακύκλωσης. Μας ενημέρωσε ο κ. Δρίτσας ότι έχει προγραμματιστεί η προμήθεια νέων κάδων.
3. Ζητήθηκε να ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο το θέμα της διεκδίκησης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αυλάκι, το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι και στις 3 Ιουνίου θα συζητηθεί, μετά από αναβολή, στο ποινικό εφετείο.
4. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη και πλημμυρικά φαινόμενα έμπροσθεν καταστήματος ΔΩΝΟΣ. Το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του μήνα από την Περιφέρεια και είναι ύψους 400.000 €.
5. Πεζοδρόμηση Λεωφόρου Γρέγου. Ζητήθηκε από την δημοτική αρχή να προχωρήσει σε πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Γρέγου στην περιοχή Δρίβλια, έτσι ώστε να ενοποιηθεί το παραλιακό μέτωπο από τον Άγιο Σπυρίδωνα έως την Αγία Μαρίνα και η κυκλοφορία των πεζών να γίνεται με ασφάλεια.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία των συλλόγων, της ΟΣΠΑ και της δημοτικής αρχής θα συμβάλλουν στην κατά το δυνατόν επίλυση των πολλών και χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Πόρτο Ράφτη.


                                           

                                              Για το Δ.Σ



Η πρόεδρος Ο Γραμματέας

       Αγγελική Τεμπονέρα Παναγιώτης Γουμενος 

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλουμε στην κοπη της πρωτοχρονιάτικης πιττας της ΟΣΠΑ, που θα λαβει χωρα την ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ  2015 και ωρα 10.30πμ στην καφετέρια ΠΥΞΙΔΑ  στο λιμανι του Πόρτο Ράφτη.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ