Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: Διοικητικό Συμβούλιο ΟΣΠΑ



Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας για μια συνάντηση μαζί σας ή με κάποιους εκπροσώπους σας.  Η συνάντηση έχει σαν κύριο σκοπό να ακούσουμε και να καταλάβουμε τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους συλλόγους του Πόρτο Ράφτη. Ο στόχος μας είναι να εντοπίσουμε προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά απαιτούν ενέργειες ή/και νομοθετικές παρεμβάσεις της κεντρικής διοίκησης του κράτους.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πώς πρέπει επιτέλους να διαχειριστούμε τα σκουπίδια μας;» που διοργανώνει το Ποτάμι στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 19:30. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κυρία Μαρία Βιτωράκη, Πολιτική Υπεύθυνη του τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων στο Ποτάμι. Επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης.


Με εκτίμηση,

Ομάδα εθελοντών Σπάτων-Αρτέμιδος & Μαρκοπούλου για το Ποτάμι

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Βασίλης Κόλιας 6977344912

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου