Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Υπ αριθμ 43/2014 πρακτικο συνεδριασης ΔΣ της ΟΣΠΑ
Στο Πόρτο Ράφτη,σήμερα 2 Νοεμβρίου 2014,ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 στον Πολυχώρο του Δήμου,συνήλθε το Δ.Σ, της ΟΣΠΑ σε τακτική συνεδρίαση,στην οποία παρέστησαν οι παρακάτω:
1)Τεμπονερα Αγγελικη προεδρος
2)Στρατουδακης Γιάννης α αντιπροεδρος
3)Γιανναρης Δημητριος β αντιπροεδρος
4)Γούμενος Παναγιώτης γραμματεας
5)Σκανδαλης Δημητριος ταμιας
6)Ζαρμακούπης Γεώργιος εφορος
7)Κωσταντινιδης θεοδωρος μελος
8)Σοφρας μελος
9)Αλεξανδρής Θεοδωρος μελος
10)Στρατηδακης Αντωνιος μελος
Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας,διαβάστηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης και επικυρώθηκαν, άρχισε η συνεδρίαση με την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα 1ο: Σχεδιασμός δράσης
Εν πρώτοις ο αντιπρόεδρος κ. Στρατουδάκης χαιρέτησε με μικρή ομιλία το Δ.Σ. και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος κα Αγγελική Τεμπονέρα, η οποία επεσήμανε ότι η επιτυχία του έργου της Ο.Σ.Π.Α. εξαρτάται από το ενδιαφέρον και την συμμετοχή του κόσμου.
Ανέφερε επίσης ότι θα εργασθεί όσο μπορεί καλλίτερα για την επίλυση των προβλημάτων του Πόρτο Ράφτη. όχι μόνον ως Πρόεδρος της Ο.Σ.Π.Α. ,αλλά και ως Δημοτική Σύμβουλος. Ιδιότητα που της επιτρέπει  να ενημερώνει άμεσα το  Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα του Πόρτο Ράφτη.
Ακολούθως ανέφερε ότι πρέπει να παρακολουθούνται και να προβάλλονται με κάθε τρόπο τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα του Πόρτο Ράφτη,που είναι το αποχετευτικό,η θάλασσα,η παράκτια ζώνη, η συγκοινωνία, τα σχολεία και η εκκλησιαστική ενορία.
Πρότεινε σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ.να ορίζονται τα προβλήματα,η λύση των οποίων θα προωθείται στον μήνα πού ακολουθεί έως την επόμενη  συνεδρίαση.
Θέμα 2o: Προγραμματισμός Νοεμβρίου
Για τον μήνα που τρέχει συμφωνήθηκε να καταγραφούν από τούς εκπροσώπους των συλλόγων τα ρέματα πού χρήζουν καθαρισμού, οι δρόμοι που πλημμυρίζουν και ο αριθμός των καθρεφτών που χρειάζεται κάθε σύλλογος και να αποσταλούν με email στην Ο.Σ.Π.Α., ώστε να τα προωθήσουμε στον Δήμο για τα περαιτέρω.
Ετέθη ακολούθως από κάποια μέλη θέμα αδέσποτων ζώων, όπως και προβλήματα κακοτεχνίας σε επισκευές δρόμων, μετά από εργασίες αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης από τα συνεργεία του Δήμου. Η πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα συλλέξει πληροφορίες για τα αδέσποτα και θα ενημερώσει το Δ.Σ στην επόμενη συνεδρίαση. 
Αποφασίστηκε επίσκεψη γνωριμίας στον Δήμαρχο από το Δ.Σ.
Επειδή ο Δήμος χρειάζεται τον χώρο που συνεδριάζουμε κατά την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε, εκτάκτως, η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ να γίνει στον ίδιο χώρο μεν, αλλά την Κυριακή 14.12.2014.
Η Πρόεδρος                                                                                                          ο Γραμματεας
Αγγελική Τεμπονέρα                                                                                           Παναγιώτης Γουμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου