Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013


Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ της Ο.Σ.Π.Α–Ioύλιος 2013

ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 30/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ Ο.Σ.Π.Α

Την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 10.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ο.Σ.Π.Α στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη. Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ.
Ο πρόεδρος της Ο.Σ.Π.Α κος Γεώργιος Ματσιώτας, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρόντες, τους ενημέρωσε σχετικώς για τα  θέματα ημερησίας διάταξης και ακολούθως έλαβε χώρα και σχετική συζήτηση:

1ο.)Θέμα:<<Καθρέφτες>>.
Αναλυτικά:Πάρθηκε απόφαση από την Ο.Σ.Π.Α,να στείλει έγγραφο στον Δήμο Μαρκοπούλου όπου θα υποδεικνύει σε ποια επικίνδυνα σημεία θα πρέπει ο Δήμος να τοποθετήσει καθρέφτες στο Πόρτο Ράφτη.
Θα πρέπει πρώτα,ο κάθε σύλλογος να κάνει τις δικές του καταγραφές και μετά να ενημερώσει εγγράφως την Ομοσπονδία,για να ετοιμάσει με την σειρά της,το συγκεντρωτικό-λεπτομερές έγγραφο με τις καταγραφές.Εάν ο Δήμος,δεν ανταποκριθεί,η Ομοσπονδία,θα αγοράσει με δικά της έξοδα, κάποιο αριθμό καθρεφτών και θα τους διανείμει ισόποσα σε όλους τους συλλόγους.

2ο.)Θέμα:<<Οικονομικές εκκρεμότητες των συλλόγων>>.
Aναλυτικά:Καλούνται όσοι σύλλογοι έχουν οικονομικές εκκρεμότητες ως προς την Ομοσπονδία,να μεριμνήσουν για να καλύψουν τις εκκρεμότητες αυτές.

3ο.)Θέμα:<<Εκδήλωση>>.
Αναλυτικά:Συζητήθηκε το θέμα της Χριστουγεννιάτικης  εκδήλωσης της Ο.Σ.Π.Α,και η Ομοσπονδία είναι σε φάση ανεύρεσης χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.Επίσης το θέμα θα συζητηθεί λεπτομερώς στις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ της Ο.Σ.Π.Α το φθινόπωρο.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ