Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Ιανουάριος 2012


Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ.
Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στην με αριθμό 14 συνεδρίαση, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στο καφέ ΟΑΣΙΣ Λεωφόρος Βενιζέλου Πόρτο Ράφτη. Η συνεδρίαση είναι όπως πάντοτε ανοικτή στους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
α) Επικαιρότητα (ενημέρωση, προυπολογισμός Δήμου, άλλα θέματα )
β) Επικοινωνιακά ( συζήτηση για κοπή πίτας)

Ο Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

Κατσούρας Γιώργος                                         Τριανταφύλλου Ειρήνη

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Δεκέμβριος 2011




Πρακτικό με αριθ. 13  συνεδρίασης Δ.Σ.  μηνός Δεκεμβρίου  2011 

Την Κυριακή 4η Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στο κέντρο Όαση του Πόρτο Ράφτη. Στη συνεδρίαση παρέστησαν πολλοί συμπολίτες μας καθώς και ο επί κεφαλής  της Δημοτικής παράταξης  "Δύναμη Ελπίδας"  κ. Αδάμος Γεώργιος.

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης, ο Πρόεδρος κ. Κατσούρας  εισηγήθηκε  την τακτοποίηση  εκκρεμότητας στην σύνθεση του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ η οποία προέκυψε από την παραίτηση της ταμία της Ομοσπονδίας και πρότεινε ως αντικαταστάτη τον κ. Σκανδάλη ο οποίος έγινε ομόφωνα δεκτός από το σώμα. Επίσης ανέφερε ότι εκπρόσωπος στο Δ.Σ. της ΟΣΠΑ από το Σύλλογος "Αυλάκι-Πρασσιαι" ορίσθηκε ο κ. Κοντογιαννόπουλος Κώστας, κατόπιν παραίτησης της κ. Παπανδρεοπούλου Αικατερ. , ενώ εκπρόσωπος στο Δ.Σ. της ΟΣΠΑ από το Σύλλογο " Αγ. Παρασκευή" ορίσθηκε ο κ. Παπανδρέου Δήμος.
Γίνεται μια κατ' αρχήν ανασύσταση του Δ.Σ. για την θέση του ταμία, επιφυλασσόμενοι σε οριστική ανασύνθεση στο προσεχές μέλλον.

 Επίσης, αναφέρθηκε  στο θέμα της  Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας . Μετά συζήτηση ορίσθηκε ο κ. Σκανδάλης ως υπεύθυνος για την οργάνωση των σχετικών διαδικασιών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ( κλείσιμο ημερομηνίας, παραγγελία πίτας,διαπραγμάτευση δαπανών).
Προτείνεται ως πιο κατάλληλη ημερομηνία η 22η Ιανουαρίου 2012 και χώρος το Ξενοδοχείο " Κυανή Ακτή ". Προσκλήσεις θα αποσταλλούν στην Δημοτική Αρχή, στις δημοτικές παρατάξεις και στις τοπικές Αρχές.
Στο συμβούλιο της 8/1/2012 θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες του προγραμματισμού της εκδήλωσης.


Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη συνεχεία στα κυριότερα θέματα που αναφέρθηκαν, εκτός ημερήσιας διάταξεις, στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου :
1.               Στο  Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/11/2011 ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε η ανανέωση των περιβαντολλογικών όρων ( θα ισχύουν εως τις 31/12/2020) που αφορούν το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και το κέντρο επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Μαρκοπούλου. Εστάλει σχετικό έγγραφο στον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ εφ' όσον πλέον είναι ώριμο και πληροί όλες τις προυποθέσεις.
               Στην επικείμενη έναρξη λειτουργίας την 17η Δεκεμβρίου 2011 του Κοινωνικού Παντοπωλείου
              Στο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού με τη λήξη των συμβάσεων των υπαλλήλων των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και την απροθυμία συμμετοχής υποψηφίων στην προκήρυξη των δίμηνων συμβάσεων.
Για τα λατομικά τέλη από τις 2 επιχειρήσεις τα Λατομεία Μαρκοπούλου ΑΒΕΕ είναι αρνητικά και ισχυρίζονται ότι δεν οφείλουν τίποτα και δεν έχουν καμμιά υποχρέωση να δώσουν τα τέλη, ενώ για τα Λατομεία Αφοι Σταύρου υπάρχει διαπραγμάτευση και κάποια θετική ένδειξη για τα τέλη των ετών2007-2010.
Για το " χαράτσι" της ΔΕΗ, η δημοτική αρχή διάβασε ανακοίνωση που θα δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.
2.               Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23/11/2011 συζητήθηκε το θέμα του Διαχειριστικού Ελέγχου του Δήμου και της  ΚΔΕΜ για τα έτη 2007-2010 έγινε ευρεία συζήτηση, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία παραβατικής συμπεριφοράς του Δήμου Μαρκοπούλου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να διαβιβαστεί η έκθεση των ορκωτών λογιστών στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση και να σταλούν στον εισαγγελέα μόνο τα πρόσωπα εκείνα που βαρύνονται με παραλείψεις.
3.        Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/11  ετέθει, κατόπιν της παρέμβασης της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», το θέμα του Γηπέδου Πόρτο-Ράφτη το οποίο και αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  με την παρουσίαση χρήσιμων στοιχείων από  τους «Ενεργούς Δημότες».
Επίσης μετά σχετική συζήτηση ο Δήμος αποφάσισε για δημιουργία σε οικόπεδο,δίπλα στο νεκροταφείο  "κέντρου αποτέφρωσης νεκρών και οστών"

Ακολούθως  έγινε αναφορά στη δύσκολή οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας και αυτό δημιουργεί μια εσωστρέφεια για να αντιμετωπίσει κυρίως τα προσωπικά προβλήματα του και αδιαφορεί για τα γενικότερα προβλήματα που δεν τον αγγίζουν άμεσα.   Η κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου Μαρκοπούλου, παρ' όλη την προσπάθεια του Δήμου να βάλει μια τάξη στην οργάνωση και λειτουργία του, εν τούτοις η οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει να εισπράξει προσδοκώμενα έσοδα . Αυτό φαίνεται        στην εμφανή αδυναμία του Δήμου για εκτέλεση έργων υποδομής και την υπολειτουργία κάποιων υπηρεσιών.
              Στο θέμα της αποχέτευσης έγινε αναφορά στην διατύπωση της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η διατύπωση είναι :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Το   Δημοτικό   Συμβούλιο   του   Δήμου   Μαρκοπούλου   αποφασίζει σχετικά με την Αποχέτευση Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, εφόσον εντός του επομένου τετραμήνου, δηλαδή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2012, έχει ενταχθεί   στο   Επιχειρησιακό   Πρόγραμμα   Αττικής,   με   εξασφαλισμένη χρηματοδότηση το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Αναβάθμιση Εγκατάστασης   Επεξεργασίας   Λυμάτων   Δήμου   Μαρκοπούλου»,   ο   Δήμος
Μαρκοπούλου   Μεσογαίας,   δεσμεύεται   πολιτικά   και   αποφασίζει   να προχωρήσει   τότε   και   μόνο   υπό   την   παραπάνω   προϋπόθεση,   στην παραίτηση από το δικαίωμα και το δικόγραφο, της αίτησης ακύρωσης που έχει υποβληθεί κατά της υπ’ αριθμόν 144233/09-09-2009 ΚΥΑ για τα Έργα 19 Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων Κεντρικού Τμήματος Ανατολικής Αττικής,
η οποία θα εκδικαστεί στο Σ.τ.Ε., την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012.
Ακόμα   δεσμευόμαστε   πολιτικά   να   δεχθούμε   τη   σχεδίαση   που προβλέπει,   ότι   ο   αγωγός   των   επεξεργασμένων   λυμάτων   του   ΚΕΛ Μερέντας,   θα   συνδεθεί   μελλοντικά   με   τον   αγωγό   επεξεργασμένων λυμάτων του ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας, με τελικό αποδέκτη την θαλάσσια περιοχή, της Χαμολιάς, του Δήμου Μαρκοπούλου.
Επίσης, ζητούμε να υπάρξει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό
του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα παρακολουθεί και θα ελέγχει την άρτια κατασκευή   του   ΚΕΛ   Κορωπίου   –   Παιανίας   και   επίσης   στην   περίοδο λειτουργίας του, θα εποπτεύει και θα ελέγχει καθημερινά και διαρκώς την εύρυθμη και εντός των προβλεπόμενων περιβαλλοντικών ορίων, σωστή λειτουργία του.
Πιστεύουμε επίσης, ότι θα πρέπει να συσταθεί υπό την ευθύνη και
την   εποπτεία   του   διαχειριστικού   φορέα   ένα   ειδικό   ταμείο   που   θα αξιοποιηθεί   για  την  αντιμετώπιση  των   επιπτώσεων   από   τυχόν  αστοχίες κατά τη λειτουργία του ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας.
Τέλος,   να   διερευνηθεί   άμεσα,   τόσο   από   μελέτες   «κόστους   –
οφέλους»,   όσο   και   από   μελέτες   «κόστους   κατασκευής»   η   δυνατότητα Κορωπίου –Παιανίας,   εάν   αυτό   δεν   σημαίνει   οποιαδήποτε   καθυστέρηση   στα προγραμματισμένα   έργα.  

        Ζητάμε   να   υπάρξει   σαφής   δέσμευση,   ότι
ολόκληρο   το   Πόρτο   Ράφτη   θα   έχει   τη   δυνατότητα   να   αποχετεύσει
οπωσδήποτε, είτε στο ΚΕΛ Μερέντας, είτε στο ΚΕΛ Κορωπίου




Η διατύπωση αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο που αναφέρεται   " ότι ολόκληρο τα Πόρτο Ράφτη θα έχει την δυνατότητα να αποχετεύσει οπωσδήποτε,είτε στο ΚΕΛ Μερέντας, είτε στο ΚΕΛ Αεροδρομίου " .  
Υπάρχει η διατύπωση " είτε στο ΚΕΛ Μερέντας, είτε στο ΚΕΛ Αεροδρομίου" .
Επιστημονικά δεδομένα αποκλείουν ολόκληρο το Πόρτο Ράφτη να μπορεί να αποχετέυσει στο ΚΕΛ Μερέντας ( πρακτικά δεν "χωράει") .
Είναι επομένως μονόδρομος, εαν θέλουμε να υπάρχει προοπτική, το Πόρτο Ράφτη να αποχετέυσει απ' ευθείας στο ΚΕΛ Αεροδρομίου ( υπάρχουν έτοιμες μελέτες από την ΕΥΔΑΠ).
Έτσι ο Δήμος Μαρκοπούλου θα πρέπει άμεσα να διεκδικήσει και να αναδείξει το πρόβλημα, ώστε να αντιμετωπισθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Στο θέμα αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στη κατανόηση του, ο κ. Κωτούλας με σχετική εισήγηση.

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο κ. Κωτούλας υποστηρίζοντας και αποδεικνύοντας με επιστημονικά στοιχεία ότι  το Πόρτο-Ράφτη θα πρέπει να συνδεθεί με τον Κεντρικό Αγωγό και δήλωσε πως θα μπορούσε με τη συνδρομή του κ. Ανδρεαδάκη να προωθηθεί το ζήτημα. 
Ακολούθως, παρουσίασε  το σχετικό κείμενο στο οποίο εκθέτει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι η σύνδεση του Πόρτο-Ράφτη με το ΚΕΛ Μερέντας είναι και θα αποδειχθεί «μέγα λάθος» καθώς δεν θα μπορεί σύντομα να ανταποκριθεί στην υπολογιζόμενη αύξηση του πληθυσμού . 
Ως αιτίες της ανεπάρκειας αυτής υποδεικνύει δε το γεγονός ότι οι υπολογισμοί της υπάρχουσας μελέτης δεν έλαβαν υπόψη το πληθυσμιακό ισοδύναμο και τα ρυπαντικά φορτία όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων (καλλιέργειες, εκτροφές, σφαγεία, εργοστάσια) παρά μόνο εκείνα των κατοίκων. 
 Έθεσε στη συνέχεια το ερώτημα πώς ελλείψει πρωτογενών πρόσφατων στοιχείων (πέρα από αυτά της απογραφής του 2001 που διαθέτει ο Δήμος) δεν θα μπορέσει με μια απλή αυθαίρετη αναβάθμιση του υπάρχοντος ΚΕΛ να εξυπηρετηθεί όλη η περιοχή του Πόρτο-Ράφτη. 
 Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι θα περιοριστεί ο Δήμος στην κατασκευή ενός μίζερου δικτύου με ότι αυτό θα συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και δημόσια υγεία.  Πρότεινε τέλος ως πιο αποτελεσματική λύση την κατασκευή Κεντρικού Αγωγού που θα συνδεθεί απ' ευθείας το Πόρτο Ράφτη με το ΚΕΛ Αεροδρομίου, για την οποία λύση υπήρξαν έτοιμες μελέτες.

Ο κ. Κατσούρας παρενέβη για να υπενθυμίσει ότι σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη γίνει αναφορά στα θέματα που παρουσίασε ο κ. Κωτούλας.

Ο κ. Παπαμιχαλόπουλος έθεσε το ερώτημα γιατί δεν γίνεται δεκτό το σχέδιο αυτό και ο κ. Κατσούρας τόνισε την ασάφεια που ακόμη επικρατεί στο Δήμο Μαρκοπούλου από την έλλειψη επικαιροποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου ( Στρατηγικό σχέδιο 2012-2014). προσαρμοσμενου στα σημερινά πληθυσμιακά δεδομένα (σε αντίθεση με άλλους δήμους όπως της Πεύκης).   Πρόσθεσε πως θα επρέπε ακόμη να τεθεί υπό συζήτηση και στην Επιτροπή Διαβούλευσης η οποία ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί..  Ακόμη έθεσε θέμα ανάγκης διευκρινήσεων πώς θα μπορούσε σήμερα που το θέμα πλέον έχει προωθηθεί στην Περιφέρεια να υπάρξει κάποια τροποποίηση.
Ο κ. Κοντογιαννόπουλος εξέφρασε το ερώτημα κατά πόσο οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι ενημερωμένοι.

Κατόπιν ο κ. Σκανδάλης  τόνησε ότι, χωρίς  διάθεση να παρακαμφθεί ο Δήμος, θα έπρεπε με άμεση παρέμβαση της ΟΣΠΑ και του κ. Κωτούλα στον κ. Ανδρεαδάκη  να εξετασθούν οι ασάφειες του θέματος και η δυνατότητα τροποποίησης των μελετών.
Στη συνέχεια, ο κ. Αδάμος πήρε το λόγο επιβεβαιώνοντας την υποστήριξη του στις προσπάθειες της ΟΣΠΑ.  Αναφέρθηκε στο τεράστιο ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων  που κατασπαταλήθηκαν μόνο στις μελέτες για το αποχετευτικό, σύμφωνα με την έκθεση των ορκωτών λογιστών και τόνισε ότι ύστερα από δική του πίεση σε δεύτερη συνεδρίαση του Δ.Σ. επιτεύχθηκε να συμπεριληφθεί (έστω και με διαζευκτικό) η δέσμευση του Δήμου ότι, αν δεν καταστεί δυνατό να γίνει η σύνδεση Πόρτο-Ράφτη με ΚΕΛ Μερέντας, να γίνει με το Κεντρικό Δίκτυο.  Επίσης, συμπλήρωσε ότι στη ίδια συνεδρίαση και μετά την γνωμοδότηση της κ. Σκοπελίτη κατέστη φανερό πως θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετασθεί το ενδεχόμενο της σύνδεσης με το ΚΕΛ αεροδρομίου.  Κατόπιν, έκανε αναφορά στα προβλήματα που ήδη συζητούνται στους δημοτικούς κύκλους ότι θα προκύψουν με την εγκατάσταση και λειτουργία των αντλιοστασίων στο Πόρτο-Ράφτη όπως εκείνο της ηχορύπανσης.

Ο Πρόεδρος κ. Κατσούρας ολοκληρώνοντας την συζήτηση για το αποχετευτικό διατύπωσε την πρόταση να σταλεί σχετικό έγγραφο προς τον Δήμο στον οποίο να κοινοποιείται ο προβληματισμός μας για την αποχέτευση ολόκληρου του Πόρτο Ράφτη η οποία έγινε αποδεκτή.  

Ξαναπαίρνοντας το λόγο, ο κ. Αδάμος συνέχισε με το θέμα του Γηπέδου και τόνισε πως ο πολιτικός κόσμος του Δήμου θα πρέπει να προωθήσει, μέσω της λήψης σχετικής απόφασης του Δ.Σ., περαιτέρω δυναμικές παράλληλες ενέργειες ιδίως καθώς οι ιδιοκτήτες, εκτός της εκτάσεως, κέρδισαν πρωτόδικα και αποζημίωση.  Κλείνοντας την εισήγησή του, ζήτησε την στήριξη του κόσμου με την παρουσία τους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Ο κ. Ματσιώτας αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα εντοπίζοντας την αδράνεια του Δήμου για τα 800 μέτρα που θα έπρεπε τουλάχιστον με ασφαλιστικά μέτρα να διεκδικήσει  ο Δήμος από την εν λόγω ιδιοκτησία.
Ο κ. Αδάμος επανήλθε σχετικά με τους ανείσπρακτους λογαριασμούς ΥΔΡΕΥΣΗΣ, τα αβεβαίωτα τέλη καταστημάτων, την ελλιπή διαδικασία διαχειριστικού ελέγχου το πόρισμα της οποίας για προφανείς λόγους μεταβαπτίστηκε από Ανάλυση Διαχειριστικού Ελέγχου σε Επισκόπηση.   
Έκανε επίσης αναφορά στην διερεύνηση δυνατότητας αποστολής στον Εισαγγελέα από την Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» της υπόθεσης των πλαστών τιμολογίων του ενός εκατομμυρίου Ευρώ για να μην «σέρνεται» πλέον η υπόθεση και να αποφευχθεί η παραγραφή καθώς και στην υπόθεση των συμβασιούχων για την υπεράσπιση της Δημοτικής Αρχής  έναντι της οποίας (μετά την προσφυγή της «Δύναμης Ελπίδας» στην Περιφέρεια) έρχεται ο Δήμαρχος κ. Μεθενίτης στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει έγκριση κονδυλίου για την αμοιβή του Νομικού Γραφείου που θα την αναλάβει. 
Ακόμη μίλησε για την ανάγκη εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης καθώς και μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το αποτεφρωτήριο καθώς και για την ανάγκη καθιέρωσης ποιοτικών όρων λειτουργίας του και άσκησης εποπτείας από το Δήμο.  Έθεσε επίσης το ερώτημα αν η συγκεκριμένη χωροθέτηση θα μπορούσε να εξυπηρετήσει από την πλευρά της κυκλοφορίας και της στάθμευσης. 
Τέλος, επανήλθε στο θέμα του συγκοινωνιακού ελλείμματος στη σύνδεση Πόρτο-Ράφτη με Μαρκόπουλο και την παντελή έλλειψη Δημοτικής Τοπικής Συγκοινωνίας.

Ο κ. Σκανδάλης έκανε μια σύντομη ενημέρωση για το Χαράτσι και την αυξημένη αντικειμενική αξία της περιοχής και κατέληξε ότι θα πρέπει να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Επίσης κατήγγειλε ότι ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, εν γνώσει τόσο της προηγουμένης όσο και της τωρινής δημοτικής αρχής, κάνει χρήση της χωματερής στο Νταμάρι και δήλωσε ότι είναι στο στάδιο της συλλογής στοιχείων για παραπομπή των υπευθύνων στον εισαγγελέα.  Τέλος, κατήγγειλε και το θέμα των τεράστιων ποσών ανείσπρακτων λογαριασμών ύδρευσης προς όφελος των «ημετέρων» του Δήμου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος κ. Κατσούρας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και ομιλητές για την ουσιαστική παρουσία τους και τις παρεμβάσεις τους και έλυσε τη συνεδρίαση.


Ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΠΑ

Μετά από απόφαση στην με αριθμό 13 συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στις 4 Δεκεμβρίου 2011, η σύνθεση του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ διαμορφώνεται ως ακολούθως :

Κατσούρας Γιώργος,    Πρόεδρος
Στρατουδάκης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος
Τριανταφύλλου Ειρήνη, Γραμματέας
Σκανδάλης Δημήτριος, Ταμίας - Έφορος
Δημητριάδης Σίμος, Μέλος
Δρακούλης Ιωάννης, Μέλος
Κοντογιαννόπουλος Κώστας, Μέλος
Κωτούλας Χρήστος, Μέλος
Μεστούση Μιμή, Μέλος
Νικολάκης Νίκος, Μέλος
Παπανδρέου Δήμος, Μέλος